Andakter, aktiviteter og filmer for barn og unge

Hvordan kan man aktivisere barn og unge? På denne siden finner du tips til filmer, aktiviteter, spill og apper - som både kan være sosialt og lærerikt.

Søndagsskole på Youtube: Nå som søndagsskolene er stengt, kan barna få søndagsskole med Jonas og Julie på Youtube! Og de har planer om å komme tilbake med ny sending hver helg, så følg med, og abonner gjerne på kanalen til Søndagsskolen Norge!

Se filmer på Søndagsskolen sin Youtubekanal

Perle Noas ark: Finn fram perlene og lag Noas ark mens dere hører på historien om Noa, med sang, musikk og fortelling fra Ivar Skippervold. Se inspirasjon fra kirken i Indre Nordfjord.

Takk for i dag-appen: En app der barn og voksne kan bli kjent med kirken og det å be aftenbønn. Den inneholder to spill, KIRKEN og HUSET, med spennende aktiviteter for barn 2-6 år. Appen inneholder en dåpssalme og flere fine aftenbønner. Fortellerstemme finnes på bokmål, nynorsk, engelsk og tysk.

Last ned appen gratis via AppStore eller GooglePlay.

Bli med å bygg Asak kirke i Minecraft: Det er litt kjedelig å være hjemme uten å være sammen med vennene sine. Det kjennes godt å lage noe. Å bygge noe fysisk med hendene sine er kjekkest. Enda hyggeligere er det å lage noe sammen. Når vi ikke kan være sammen å lage noe, kan vi være sammen i Minecraft.

Nå har vi begynt å bygge Asak kirke. Du er invitert til å bli med! Klikk på denne linken for å registrere Minecraft-brukernavnet ditt slik at ungdomsprest Lars Lauvvik Ørland kan legge deg til.